For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Sugar Body Scrub - Jasmin Green Tea

  • NOK 209,00
på lager
Del

Behagelige og nyttige prosedyrer for huden er forbundet med håndlagd kroppsskrubb. Og hvis du velger sukkerskrubb, vil dusjen eller badet presentere deg nye, søte følelser. Hvorfor kroppsskrubb med sukker er så bra? Den har en utmerket rengjøringseffekt og har en gunstig effekt på metning av huden med næringsstoffer.

Denne kropsskrubben har en mild struktur, men den er litt større i forhold til saltvannskrubben. Skrubb er tilberedt med anvendelse av sukker, olivenolje, kokosnøttolje, bivoks, sheasmør, druefrøolje. Med andre ord er innholdet et hundre prosent naturlig.

Hemmeligheten om effektiviteten av skrubbing er veldig enkelt å forklare. Etter påføring av produktet er huden dekket med vannlipidlag, som forhindrer fordampning av fuktighet. Under slike omstendigheter kommer alle komponenter helt inn i huden; de pleier, mykner og glatter. Hva er sukkers rolle? Det har en peeling effekt og starter re-produksjons prosessen i hudcellene.

Skrubb med en rik aroma av grønn te, som har anti-ageing og oppstrammende effekt. Rengjør huden skånsomt ved å fjerne døde hudceller, men samtidig gir den rikelig med pleie. Våre sukker skrubber er en favoritt blant kundene.

250g

Veil ut pris 209,-