For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Duftlys J`Adore

  • NOK 129,00
på lager
Del

Naturlig palmevokslys er håndlaget av våre dyktige håndverkere ved hjelp av raffinerte teknologier. Produktet er fylt i et glass og er ekstremt enkel å bruke, vakre og lakoniske.

Palmevokslys er bekreftet å være et rent produkt uten giftige tilsetningsstoffer. I tillegg til det ovennevnte er fordelene med palmevokslys åpenbare. De brenner to ganger så lenge sammenligne med paraffinvoksene. Miljøvennlige håndlagde lys gir ingen røyk og gir ingen skadelige forbrenningsprodukter. Hvis du trenger å slukke lyset, blir ikke rommet ditt fylt med en karakteristisk ubehagelig lukt.

Parfyme håndlaget lys kan skape en atmosfære av lykke og inspirasjon, hjemmekos, komfort og glede. Et stort utvalg av dufter.

Slike lys er bemerkelsesverdige, ikke bare for aromaer, men også for nyanser. Fin delikat duft! Og faktisk brennende ild, som har evne til å berolige. Og hva mer er, forvandler hele rommet ditt.

Parfymerte stearinlys med J'Adore-aroma fyller en atmosfære med blomster duft. Den inkluderer all ømhet av jasmin, hyggelige sedertre og myk vanilje søthet. I tillegg fremkaller denne duften: Liten surhet av frukt fyller hjertet ditt med glede. Denne aroma fyller livet ditt med lykke!

Veil ut pris 129,-