For engro priser, kontakt oss for en profesjonell konto via chat/epost.

Duftlys Turkish Night

  • NOK 129,00
på lager
Del

Naturlig palmevokslys er håndlaget av våre dyktige håndverkere ved hjelp av raffinerte teknologier. Produktet er fylt i et glass og er ekstremt enkel å bruke, vakre og lakoniske.

Palmevokslys er bekreftet å være et rent produkt uten giftige tilsetningsstoffer. I tillegg til det ovennevnte er fordelene med palmevokslys åpenbare. De brenner to ganger så lenge sammenligne med paraffinvoksene. Miljøvennlige håndlagde lys gir ingen røyk og gir ingen skadelige forbrenningsprodukter. Hvis du trenger å slukke lyset, blir ikke rommet ditt fylt med en karakteristisk ubehagelig lukt.

Parfyme håndlaget lys kan skape en atmosfære av lykke og inspirasjon, hjemmekos, komfort og glede. Et stort utvalg av dufter.

Slike lys er bemerkelsesverdige, ikke bare for aromaer, men også for nyanser. Fin delikat duft! Og faktisk brennende ild, som har evne til å berolige. Og hva mer er, forvandler hele rommet ditt.

De naturlige håndlagde lysene med Turkish Night aroma hjelper deg med å skape en atmosfære av den ekte orientalske natten. De har alle komponenter til dette formålet: både viskøs søthet og varm pepper, samt fyrverkeri av nyanser, noe som gir en avslappende og drømmende atmosfære. En sann dagdrøm!

Veil ut pris 129,-